Tribu-te

DEFIANCE collectie van Casey Coleman

Met deze serie foto’s onderzoekt hij de donkere hoeken van ons brein en staat hij op tegen een strijd met geestelijke gezondheid. De looks roepen op om, ongeacht wat er gebeurt, sterk te blijven. Casey won recentelijk de Creative HEAD Most Wanted It List VISIONARY award in het Verenigd Koninkrijk voor deze collectie.

Inspiratie

Hij liet zich inspireren door fashion icon Alexander McQueen en performance artiest en designer Leigh Bowery. Beiden staan bekend om hun opvallende en inventieve kijk op design – iets dat terugkomt in de opvallende vormen en sterke kleuren die gebruikt zijn in deze looks. Ze stralen creativiteit en kracht uit maar hebben ook een kwetsbare kern. Casey gebruikt elementen van McQueen en Bowery en verweeft deze op een artistieke en smaakvolle wijze waarbij ook zijn eigen persoonlijkheid goed tot uiting komt.

Credits: Fotograaf: Lel Burnett – Make-up: Roseanna Velin – Haar: Casey Coleman – Kleding: Jolanta Pilinkaite, Claire Tremlett & Rachel Taylor – Assistenten: Josh Powell & Codie Harper

Bezoek voor meer informatie: www.joicobelgium.be.

Aanverwante artikelen