Tribu-te

Cosmentis & Kevin Boon: 100% Belgian quality!

Op 22 oktober 2017 kroonde Kevin Boon, eigenaar van kapsalon MOOI in Wetteren, zich tot beste barbier ter wereld. Een schitterende prestatie, want Kevin haalde het van 3000 andere deelnemers! Hij had dan ook een (Belgisch (!)) geheim wapen achter de hand…
Zijn overwinning dankt Kevin uiteraard aan zijn barbierstalent. Maar ook aan het MEN3-gamma van CosMENtis!

Kevin: “De producten van CosMENtis zijn echt fenomenaal. Ik dacht vroeger dat het resultaat van een huidverzorging pas na enkele beurten zichtbaar werd. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik de producten voor het eerst gebruikte en meteen resultaat zag. Volgens mij heeft dat ook echt de doorslag gegeven voor de jury.”

100% Belgische succesformule

CosMENtis is al 13 jaar expert inzake ‘huidverbetering MEN only’. De producten zijn het resultaat van 2 jaar wetenschappelijk onderzoek. De unieke samenstelling combineert onder andere een uitermate mannelijk hypoallergeen parfum met essentiële oliën en natuurlijke extracten die de huid hydrateren, kalmeren en soepel houden. High-end producten, maar geschikt voor elke man. Zelfs voor heren met huidproblemen zoals psoriasis of eczeem ter hoogte van de baard.

Kevin ontdekte de producten vlak voor de finale toen hij op zoek ging naar 100% mannelijke verzorgingsproducten met een mannelijke uitstraling. CosMENtis bleek de ultieme bondgenoot om de jury te overtuigen.

Gouden samenwerking

Na de wedstrijd contacteerde Kevin de oprichtster van CosMENtis, Katleen Vrombaut. Het klikte zo goed tussen de twee dat ze besloten de handen in elkaar te slaan. Vanuit hun gedeelde passie willen ze andere kappers en barbiers inspireren en tonen hoeveel verschil de juiste producten maken.
Daarom zullen Katleen en Kevin in 2018 trainingen geven aan barbiers met als doel hen op te leiden tot MEN³ Expert Barbers. Een gouden duo! Daarnaast zal Kevin het CosMENtis-concept rond haar, baard en huid implementeren in zijn salon en verder uitdragen naar zijn collega’s, samen met zijn skincoach Karen.

Interesse?

Je kan een training volgen in het salon van Kevin of een opleiding in je eigen salon reserveren via www.men3.be.

Aanverwante artikelen