Tribu-te

UN/CUT by Pascal van Loenhout

Pascal van Loenhout, eigenaar van het gelijknamige salon in Antwerpen en International Design Director voor Kevin.Murphy, is één van de meest invloedrijke kappers van deze tijd. Zes jaar na het verschijnen van zijn eerste fotografieboek is Pascal nu terug met een tweede monografie: UN/CUT.

Ken je het werk van Pascal van Loenhout? Dan weet je dat hij geen ‘volger’ is. Integendeel: Pascal bepaalt de regels en zet de lijnen uit voor de looks van morgen! Het 192 pagina’s tellende UN/CUT is daarvan het perfecte voorbeeld. Het boek staat boordevol inspirerende editorial-beelden. Van lobs tot bobs, bangs en blunt cuts.

Perfect imperfection

Mode- en muziekfotograaf Charlie De Keersmaecker verzorgde de fotografie. Hij weet de looks van Pascal perfect te bevatten in een atypische, tegendraadse en toch tijdloze schoonheid. Een stijl die naadloos past bij de imperfecte perfectie die het werk van Pascal typeert.

Paul Boudens, internationaal geroemd voor zijn eerdere werk voor o.a. Walter Van Beirendonck, nam het ontwerp van het boek op zich. Hij goot alle beelden in een doortastend en gedurfd design. UN/CUT is een must-have voor elke kapper die op zoek is naar prachtige, tijdloze looks!

Leuke extra? In het boek krijg je een ongeziene, ongecensureerde en indrukwekkende inkijk op het levensverhaal van Pascal.

UN/CUT is te koop in het salon van Pascal of via de webshop www.vanloenhout.be/shop.

Je kan het boek ook verkrijgen via www.building-blocks.be, distributeur van de high-end skin- & haircare merken KEVIN.MURPHY, Eleven Australia en Living Proof.

Aanverwante artikelen