Tribu-te

Welcome to 2018…

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Wij trappen het jaar alvast af met heel wat nieuwigheden. Ontdek nu wat we in 2018 allemaal in petto hebben voor jou!

Laten we beginnen met je een prachtig en gelukkig 2018 te wensen! Laat dit het jaar zijn waarin je al je ambities waarmaakt. Of net het jaar waarin je eindelijk wat meer tijd neemt voor jezelf. Bovendien wensen we je vooral een goede gezondheid toe en hopen wij dat geluk en liefde je jaar mogen kleuren.

Voor Tribu-te is het jaar alvast mooi begonnen, met een gloednieuwe editie van ons magazine. Al zeggen we het zelf: een pareltje! We lanceerden onze gloednieuwe Tribu-te website, Facebookpagina én Instagram-account. The place to be voor wie altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste nieuwtjes en trends uit de kapperswereld!

Hier krijg je alvast een eerste primeur ;-): eind 2018 presenteren we de allereerste Belgische Tribu-te Show! Uiteraard volgens het gekende concept met topkappers die live on-stage het beste van zichzelf geven. Meer informatie volgt snel, dus houd ons goed in de gaten!

Aanverwante artikelen