Tribu-te

Aveda Invati in een nieuw kleedje

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom stelt Aveda vandaag een vernieuwde, geavanceerde variant voor van hun Invati-productlijn. Speciaal daarvoor ging Aveda een samenwerking aan met het ecologische teeltbedrijf Nisarga.

Na de lancering in 2012 groeide ‘Invati™ Solutions for Thinning Hair’ razendsnel uit tot de bestseller van Aveda. Ondanks het grote succes vond Aveda toch nog ruimte voor verbetering. En dus stellen ze vandaag hun vernieuwde Invati-lijn voor: ‘Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair’.

Justina Meija-Montane, Vice President Global Product Development bij Aveda, legt uit wat er nieuw is: “Het vernieuwde systeem is makkelijker in gebruik omdat je de Revitalizer slechts 1x per dag (i.p.v. 2x) hoeft aan te brengen. Bovendien vermindert Invati Advanced™ tekenen van haarverlies met 53%!”

Voor de teelt van de gecertificeerde biologische kurkuma uit de vernieuwde formule, ging Aveda een samenwerking aan met Nisarga. Zij telen Ayurvedische kruiden op biologische wijze. Goed nieuws voor Nisarga én de wereld. Het zorgt er immers voor dat Nisarga zijn biologische activiteiten verder kan uitbouwen. Positief voor de boeren en onze Aarde!

Aanverwante artikelen