Tribu-te

JOICO: Destination Education (#destinationjoi2018)

Van 13 tot en met 19 januari vloog JOICO samen met 1000 JOICO-kappers uit 28 landen naar de Dominicaanse Republiek voor hun allereerste global event ‘Destination Education’. Goed voor een onvergetelijke week! Tribu-te ging mee waardoor je nu al een exclusief sfeerverslag krijgt!

‘Destination Education’ is een combinatie van opleidingen en masterclasses over kleur- en kniptechnieken, styling, business en social media. De prachtige catwalkshows maken een absolute topper van dit event! Op een droomlocatie bovendien… het exclusieve Mélia Caribe Tropical in Punta Cana!

Het heerlijke klimaat, de goudgele stranden met kristalblauwe zee en de wuivende palmbomen waren dé perfecte setting om, tussen de opleidingen en shows door, te netwerken en andere JOICO-collega’s beter te leren kennen.

Classes door internationale JOICO ambassadeurs

Voor ‘Destination Education’ werden kosten noch moeite gespaard. De indrukwekkende ‘guestlist’ is daar het perfecte bewijs van. Zo werden er oa classes en shows gegeven door JOICO Ambassadors David Murray, Ryan Nicoletti-Dowd, Ricardo Santiago, Melissa Duguay en Ben Mollin. Ook celebrity hairstylists én influencers zoals Denis de Souza, Larissa Love, Marissa Marino, Olivia ‘Miss OMG Artistry’ Smalley, Phil Ring en Jenny Strebe waren van de partij.

Als kers op de taart werden er nog 2 special guests uitgenodigd: Richard Mannah (London Hairdresser of the year 2012 én 23 jaar ervaring bij merken als Tommy Hilfiger en Vivienne Westwood) en Vivienne Mackinder (één van de ‘leading ladies’ in hairdressing, zevenvoudige winnares van de North American Hairdressers Awards en bekend van ontelbare samenwerkingen met grote namen uit de mode-industrie én celebrities). 2 absolute wereldtoppers!

‘Destination Education’ was een onvergetelijke week waarin het ene hoogtepunt het andere in sneltempo opvolgde. Bij deze bedanken we JOICO voor de uitnodiging. Het was geweldig om dit unieke event vanop de eerste rij mee te beleven.

Hou zeker onze website, Instagram en Facebookpagina in de gaten voor meer foto’s en inspiratie. En uiteraard vind je in Tribu-te 25 nog een uitgebreid verslag!

Aanverwante artikelen