Tribu-te

Ongeziene kleurmogelijkheden met @Pure Pigments

Goldwell en FujiFilm. Twee klinkende namen die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben. Tot nu. In 2018 slaan ze namelijk de handen in elkaar, voor een samenwerking die hen beiden tot het uiterste drijft. Het resultaat? @Pure Pigments: een gamma hoogwaardige, directkleurende pigmenten die zorgen voor ongekende mogelijkheden, levendigheid en glans!

De basis voor @Pure Pigments is een revolutionaire HD3 Kleurtechnologie. Deze werd ontwikkeld in samenwerking met FujiFilm en de Technische Universiteit van Dresden. Dominic Pratt, Vice President van Kao European Research Laboratories, legt uit: “Voor @Pure Pigments ontwikkelden we meer dan 1.000 kleurstoffen. We wilden kleuren creëren met een uitstekende helderheid en unieke multi-reflecterende effecten. Om deze nieuwe dimensie haarkleuren te ontwikkelen, deden we beroep op de experts van FujiFilm. Een samenwerking waar we ongelooflijk trots op zijn, want hierdoor ontwikkelden we een innovatieve nieuwe kleuring.”.

@Pure Pigments bestaat uit 6 geconcentreerde kleuradditieven: Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red, Pure Violet, Pearl Blue en Matte Green. Je kan deze hoogwaardige kleurpigmenten direct toevoegen aan bestaande kleurrecepten zoals Topchic, Colorance en Nectaya. Daardoor zijn de kleurmogelijkheden eindeloos en kan je ongeziene kleurresultaten creëren, met een ongekende kleurdiepte, dekking, intensiteit en glans!

Goldwell @Pure Pigments is vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Goldwell salons.

Aanverwante artikelen