Tribu-te

Affinage Ice Dream

Onlangs lanceerde Tracey Devine, Global ambassador voor Affinage, een gloednieuwe collectie voor Affinage: Ice Dream. Een coole collectie met ijzige pasteltinten. Uniek, gedurfd én gesmaakt!

Voor de collectie maakte Devine gebruik van de nieuwe Metallics-kleuren van Affinage ‘Infiniti-metallics’ om ijzige pasteltinten te creëren. Een combi die erg in de smaak valt! Wie de collectie ziet, denkt meteen aan een koude winterdag. Niet toevallig, want de inspiratie voor Ice Dream haalde Devine uit de sprookjesachtige sneeuwlandschappen van de Disneyfilm Frozen. Maar de kleuren zijn niet het enige dat opvalt. Ook de kapsels uit de collectieshoot zelf zijn prachtig. Hoewel ze een edgy kantje hebben, stralen ze tegelijk ook een zachte beweeglijkheid uit.

Tone it up for spring!

In de Ice Dream-collectie zit ook een zekere warmte. Daardoor zijn de zachte regenboogkleurtjes ook in het volgende seizoen nog perfect draagbaar. Speciaal voor de lente lanceert Affinage trouwens enkele gloednieuwe toners. Deze accentueren de ijzige ondertoon in de Ice Dream-collectie, waardoor de kleuren nóg mooier uitkomen onder een stralende lentezon.

Belgische primeur

Dirico, de grootste verdeler van Affinage in België, start 2018 overigens met een mooie primeur… Zo gaat de bouw van hun nieuwe pand (met opleidingsfaciliteiten!) van start. Wanneer de werken afgerond zijn, willen ze Tracey Devine naar België halen. Samen met haar Rebels zal ze showcases en podiumshows geven. Een unieke kans voor iedereen die deze legende aan het werk wilt zien!

 

Wil jij Tracey Devine graag live aan het werk zien? Houd dan zeker de Facebook- en Instagrampagina van Dirico in de gaten voor alle nieuwtjes omtrent de komst van Tracey!

> Facebook

> Instagram

 

Aanverwante artikelen