Tribu-te

New collections by label.m & Toni&Guy

Op 4 maart presenteerden label.m en Toni&Guy hun nieuwste collecties in de Antwerpse Club Industria. Zo’n 350 professionals uit de haarindustrie waren aanwezig.

Doorheen de avond passeerde een fantastische line-up van nationale en internationale kapperambassadeurs de revue. Zo waren internationale toppers als Indira Schauwecker (3x ‘Avant Garde Hairdresser of The Year) en Cos Sakkas (3x ‘London Hairdresser Of The Year’) erbij om de nieuwste Toni&Guy-collectie voor te stellen.

Avond vol inspirerende shows

De aanwezigen werd een avond beloofd vol inspiratie. Een belofte die moeiteloos werd ingevuld door label.m! Het publiek waande zich haast op de Londense Fashion Week…

Zo werden de gasten getrakteerd op een live interpretatie van de gloednieuwe label.m-campagne ‘We Are Two’. Die kwam tot stand via een fusie van partnerships en draait om diversiteit, eenheid en individualisme. En dat bleek ook uit de presentatie, want ook die was een samenwerking tussen label.m ambassadors en Toni&Guy. Mooi om zien én erg inspirerend!

Diezelfde label.m ambassadors gaven ook het beste van zichzelf tijdens de ‘Fashion Fix’. Voor dit concept, ontwikkeld door label.m, presenteren zij elk een kapsel gebaseerd op de looks van de ‘London Fashion Week’. Het resultaat? Prachtige opsteekkapsels en het betere  vlechtwerk! Bovendien kan je de looks binnen de 30 minuten creëren in je salon.

Vervolgens was het aan Indira en Cos om voor Toni&Guy de gloednieuwe Futurewise-collectie te onthullen, het vervolg op de ‘Duality’-collectie. Inspiratie haalden ze uit de internationale reizen van het art team en samenwerkingen met diverse modeontwerpers.

Afsluiter van de avond was een prachtige Avant Garde show door Indira, waarmee ze moeiteloos aantoonde waarom zij reeds 3x verkozen werd tot Avant Garde Hairdresser of the Year!

Aanverwante artikelen