Tribu-te

De Welonda Bio Wash by PAC Interiors: weldoordacht design en totaaloplossing

Op zoek naar een nieuwe wash unit die niet alleen mooi is, maar ook functioneel? Eentje die van tweezitter uitgebouwd kan worden tot waseiland bovendien? Dan is de nieuwe Welonda Bio Wash van PAC Interiors misschien net wat je zoekt!

Mooi én functioneel. Twee woorden die vaak niet zo goed combineren. De Bio Wash unit bewijst het tegendeel.

Weldoordacht design

Het mooie, stijlvolle design past in elk salon en is dankzij z’n doordachte ontwerp ook nog eens een plezier om aan te werken.

De Bio Wash is voorzien van een kantelbare, diepe wasbak met geïntegreerde handdouche en uitneembare sifon. Voor extra wascomfort werd er optioneel een nekrubber voorzien. De ondiepe lades voor handdoeken en folies, opbergvakken voor shampoo en conditioner en geïntegreerde ruimtes voor o.a. afval bieden je alle opbergruimte die je kan wensen. Bovendien kan je de ‘Push to open’ lades bedienen met je handen, knieën en voeten, waardoor je je steeds je handen vrij houdt!

Mag het nog wat meer zijn? De Bio Wash is optioneel verkrijgbaar met elektrisch verstelbaar beendeel en rugmassage.

Meer info: www.pac-interiors.be

Aanverwante artikelen