Tribu-te

KEVIN.MURPHY – Art School: kunstige kleuringen

De gloednieuwe COLOR.ME collectie van KEVIN.MURPHY, Art School, zet handwerk voorop en is een ode aan de artisanale kunst. Resultaat? Gepersonaliseerde kleuringen en looks met een authentieke, bohemien-achtige look and feel.

Voor de fotografie van de Art School-collectie trok het team van KEVIN.MURPHY naar de Praagse Academie van Beeldende Kunst. Toepasselijker kan niet, want de collectie is geïnspireerd op de artisanale waarden van weleer en staat voor kunstige kleuren en unieke, moeiteloze looks.

KEVIN.MURPHY: “Haarkleuringen draaien vandaag helemaal om personalisatie. De kapsels in deze nieuwe collectie kregen een losse, Bohemian-achtige look. Hiervoor werkten we met de natuurlijke textuur van het haar en brachten we beweging in de kapsels. Daardoor komt de kwaliteit van de handgemaakte kleuringen helemaal tot z’n recht. Elke look vertegenwoordigt bovendien een andere techniek op vlak van kleuren, knippen en styling.”

Bekijk zeker hieronder de foto’s van de collectie. Met prachtige kapsels, retroprints en vrolijke kleuren neemt KEVIN.MURPHY je mee op reis doorheen de tijd.

Aanverwante artikelen