Tribu-te

Beachproof met BED HEAD TOTALLY BEACHIN™

Het Totally Beachin™ gamma beschermt tegen zeewater, zonnestralen en zand, maar gaat ook het kroezelend en verschralend effect van de stad tegen. Het assortiment zet in op 3 pijlers: reinigen & herstellen (shampoo en aftersun conditioner), beschermen & voorbereiden (Protection Spray en Detangler Spray) en stylen & afwerken (Texture Spray en Wave Defining Gel Mist).

De Totally Beachin Cleansing Jelly Shampoo en Mellow After-Sun conditioner met aloë vera-extract en vitamine E neem je mee naar het strand, maar voor je vertrekt becherm je je haar tegen hitte en kroes met de Beach Bound Protection  Spray. Ontwarren doe je met de Beach Freak Moisturizing Detangler Spray en de Texture Spray zorgt ervoor dat je haar in model blijft en houdt kroes in bedwang. Golvend of krullend haar? De Beach Me Wave Defining Gel Mist houdt de natuurlijke beweging in model.    

 In de stad of op het strand, blijf het hele jaar door beachproof dankzij dit nieuwe gamma!

#yourhairyourway

Meer info:  09/ 216 30 52

Aanverwante artikelen