Tribu-te

Goldwell Color Zoom: de Belgische genomineerden!

De Goldwell Color Zoom Challenge is dé uitdaging voor kappers om hun kleurexpertise te demonstreren en te tonen hoe ze op een creatieve manier trends interpreteren. Ook dit jaar gingen opnieuw flink wat kappers uit België en Nederland deze uitdaging aan. Deelnemers konden inschrijven in één van de volgende vier categorieën:

Global Creative Artist Nederland, Global New Talent Artist Nederland, Global Partner Artist Nederland en Global Creative Artist België.

Op 7 juni kwam de nationale jury, waarvan ook Tribu-te deel mocht uitmaken, samen voor een eerste selectie. In elke categorie koos de jury drie genomineerden, op basis van drie criteria:

  1. Fashion Interpretatie oftewel de originaliteit, creativiteit en de interpretatie van de trendwereld ELEMENTAL.
  2. Technische uitvoering: Een correct en innovatief gebruik van kleur, de coupe, een harmonie en balans van textuur en de styling.
  3. Totale look: hoe aantrekkelijk is het totaalbeeld (haar, make-up en fashion) en de professionaliteit en esthetiek van het model en de foto.

Voor België werden Yoeri Vansteenkiste van Kapsalon Ypsilon in Heule, Joyce Bergmans van Hairpoint Joyce in Overpelt en Isabel van Ooteghem van Cabelo in Menen genomineerd.

Ontdek het uitgebreide verslag in Tribu-te magazine n° 26!

Aanverwante artikelen