Tribu-te

Olivia Garden: MultiBrush

Olivia Garden stemt samen mét kappers oplossingen af vóór kappers. Zo ontstond de MultiBrush, een professionele stylingborstel die kan losgeklikt worden en zo in het haar blijft zitten.

Kappers moeten zo niet langer kiezen tussen krulspelden en stylingborstels, om daarna de borstel in het haar te laten: vanaf nu kan enkel de borstelkop in het haar blijven

zitten en klikt het handvat los. De MultiBrush is een professionele stylingborstel met keramische en ionische technologie. Aan de ontwikkeling van deze borstels gingen jaren van testen en research vooraf: zo werd de verbinding tussen handvat en borstel meer dan 250.000 keer getest!

De borstel bestaat in 5 formaten, die elk op hetzelfde handvat geplaatst kan worden. Zo bespaar je niet enkel geld, maar ook plaats. Olivia Garden voorzag de borstels ook van hun geavanceerde technologie. De keramische borstels warmen sneller op en houden de warmte langer vast, wat zorgt voor een zachtere en snellere styling. Bovendien is de kop van de borstels perfect geventileerd dankzij grote gaten en ligt de borstel licht in de hand.

Benieuwd? De MultiBrush wordt live voorgesteld op het MCB in Parijs (stand E68) en op het Salon International in Londen (stand G162)!

>> Ontdek de gebruikswijze van de MultiBrush via deze video

 

Aanverwante artikelen