Tribu-te

PAC Interiors: Hairroom n°10

Elke klant moet zich mooi voelen, in elke betekenis van het woord.” Hairroom n°10 wil haar klanten op een ontspannen wijze daarbij helpen met styling advies, een perfecte snit, een vaste langdurige brushing en een passie voor kleuringen.  Een salon realiseren waar deze visie op een persoonlijke manier realiteit kan worden was voor PAC Interiors een mooie uitdaging.

 Het Salon Emotionverhaal aan de basis van dit ontwerp.” 

Achter de gevel die op het eerste zicht een gewone woning lijkt verschuilt zich een pareltje van een Salondie gonst van de bedrijvigheid, maar tegelijkertijd een oase aan rust biedt voor hun klanten. Je bewandelt een spontane beleving waar alle aspecten gaande van een verwelkoming in stijl, de persoonlijke diagnose, het wassen en kleuren in rust, het wachten bij een drankje, de knipbeurt , de shop tot het glamorous afscheid met een volledige verfijning werden uitgewerkt. Een elegantie die doorheen het ganse Salon als “Roze” draad werd doorgetrokken.

 Genieten van het wachten

De volledig in Carrara marmer uitgewerkte bar als centrum van het salon.Even wachten hoeft niet vervelend te zijn. Met een hapje en een drankje kan je op een stijlvolle manier genieten, een boekje lezen,De passageruimte tussen de knipzone en de Color-Was zone vloeit perfect over van de shop in de wachtruimte. De smalle ruimte werd voorzien van een lange bar, De scheidingswand tussen de was en wachtzone volledig voorzien in een roze spiegel doet de ruimte groter aanvoelen en behoudt de connectie tussen de verschillende zones.

 Kleuren en advies in stijl

Achteraan in het salon bevindt zich de Colortafel. Een huiselijke sfeer werd bekomen door het plaatsen van de ovalen tafel bij het raam. De organische vormen van de natuur werden naar binnen getrokken en het lichtspel brengt deze tot leven. Een persoonlijk advies krijg je in de prachtige oud-roze Manonkapstoelen van Cindarella, die de ruimte een eigentijdse toets geven.

 Kaptafels met een royale knipoog

De centraal geplaatste kaptafels opgebouwd uit een bronzen frame geven de ruimte een licht en rijkelijk gevoel. In de retrostoelen van Welonda kan je je met volle vertrouwen je overgeven in de handen van de kapster, die van je knipbeurt een zorgeloos moment maakt.

 “Feel glamorous”

Na het afscheid nog even de catwalk op. Het kan bij de selfiewand die elke klant in de spotlight zet. Ook hier werd de rozedraad doorgetrokken in de kleur en materiaalkeuze.

 De totale verbouwing maakte van dit salon een salon waar visie en uitstraling hand in hand gaan.

Aanverwante artikelen