Tribu-te

De Belgische finalist van de Goldwell Color Zoom Challenge: Isabel Vanooteghem!

Op 7 juni kwam de nationale jury, waarvan ook Tribu-te deel mocht uitmaken, samen voor een eerste selectie voor de Goldwell Color Zoom Challenge.
De jury koos drie genomineerden voor België, waaronder Isabel Vanooteghem van Cabelo in Menen.

Eind juli werd Isabel door een internationale jury gekozen als Belgische winnaar van de Color Zoom Challenge ’18! Hiermee is ze zeker van haar ticket voor de internationale live finale dit najaar tijdens het Global Zoom Event 18 in Toronto!

Isabel doet al enkele jaren mee aan deze wedstrijd en won voor een eerste keer in 2016.
“Ik ben super blij en trots om België te kunnen vertegenwoordigen in Toronto. De concurrentie dit jaar was van een zeer hoog niveau en ik had deze overwinning echt niet verwacht. Om me optimaal voor te bereiden op de live finale ga ik in september nog naar Kao Academy in Amsterdam voor een intensieve coaching door een Goldwell Educator en Harma Renting (red. internationaal jurylid van de Color Zoom Challenge tijdens de live finale in Toronto). Daarnaast blijf ik elk moment verder oefenen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.”

We duimen mee voor Isabel!

Aanverwante artikelen