Tribu-te

Richard Mannah: De nieuwe Guest Artistic Director bij JOICO

Master stylist Richard Mannah versterkt het healthy hair merk als International Guest Artistic Director. Joico is terecht trots en enthousiast over de komst van Richard!

De stylist en cutter begrijpt kleurpaletten als geen ander en is de perfecte persoon om opleidings- en trainingsprogramma’s voor het merk te helpen ontwikkelen. Ook het woordvoerderschap voor JOICO zal een onderdeel van Mannah’s werk zijn.

Met zijn charismatische persoonlijkheid, zijn creatieve kracht en zijn enthousiaste stijl van educatie biedt hij zowel aanstormend als ervaren talent inspiratie in overvloed. Hij brengt JOICO meer dan 25 jaar ervaring in de kapperswereld op drie continenten mee. Richard had jaren een leidende rol bij Toni & Guy London en won er ook de titel “London Hairdresser of the Year 2011/2012” op de prestigieuze British Hairdressing Awards. Hij werkte aan projecten voor de NY en de London Fashion Week én voor de grootste designermerken als Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger en Vera Wang.

Aanverwante artikelen