Tribu-te

See it. Feel it. Believe it: Defy Damage by JOICO

Een innovatief en baanbrekend nieuw gamma in haarverzorging lanceren… daar mag je alle registers voor opentrekken, vindt men bij Joico! Voor de Europese lancering van ‘Defy Damage’ werd Tribu-te Magazine, samen met perscollega’s uit 9 verschillende landen, overgevlogen naar het coole en trendy Berlijn! Rode draad doorheen het ganse weekend was de campagneslogan: See it. Feel it. Believe it.  

 Voor deze lancering werden we naar het mooie salon van Max Höhn gebracht, in één van de hipste buurten van Berlijn. Max is Brand Ambassador in Duitsland voor Joico en mag flink wat Duitse sterren tot zijn cliënteel rekenen.

Joico had de hulp ingeroepen van nog een speciale gast: Richard Mannah, International Artistic Director voor Joico, was overgevlogen uit New-York om ons alle details rond ‘Defy Damage’ te onthullen. Richard deed dit aan de hand van een unieke ‘Virtual Reality’-beleving die ons meenam naar het salon van Larisa Love in Los Angeles.

See it. 

Wij ontdekten dat Defy Damage bestaat uit een salonbehandeling ‘Defy Damage Pro Series’ én een verzorgingssysteem voor thuis, Defy Damage Home Care System.

De salonbehandeling bestaat uit 2 stappen, nl:

  • Defy Damage Pro Series 1:  de eerste haarbond beschermende kleuroptimaliserende spray! Deze krachtige en ultra-droge spray biedt directe bescherming tegen schade door chemische haarbehandelingen en verbetert de resultaten van kleuren en oplichten.
  • Defy Damge Pro Series 2: intensieve haarbond-versterkende kleurbehandeling herstelt de haarbonds, hydrateert en beschermt het haar tegen beschadiging. Resultaat: sterker en gezonder haar vanaf de eerste toepassing.

Het complete verzorgingssysteem voor thuis, ‘Defy Damage Home Care System’ bestaat uit 4 producten: een shampoo, conditioner, masker en leave-in lotion, die thuis verder beschermen tegen de schadelijke effecten van dagelijks stylen, uv-straling,…

Feel it.

Het gamma écht voelen én beleven! Max en zijn team verwenden alle aanwezigen met een treatment op maat om het resultaat rechtstreeks te ervaren.

Believe it.

De hoofdingrediënten in deze lijn – arginine, moringa-olie én een bechermende lipide – zorgen voor een optimale becherming van begin tot eind. De Smart Release technologie zorgt voor een uniek en krachtig afgiftesysteem op basis van liposomen met gezonde bestanddelen die het haar continu voorzien van rozenbottelolie, arginine en keratine.

Joico Defy Damage is verkrijgbaar vanaf maart 2019. 

Aanverwante artikelen