Tribu-te

The Hair Project

Op 24 en 25 februari 2019 staan vakmanschap, hair fashion & fun voor de professionele kappers centraal in Kortrijk Xpo. Dan vindt het tweejaarlijkse event ‘The Hair Project’ plaats. Dit jaar pakt het event uit met een vernieuwde en uitgebreide lay-out om de laatste trends en nieuwigheden voor te stellen. Daarnaast kan je er terecht voor live topshows, vaktechnische presentaties, sfeervolle bars en nieuwe district zones. On stage staan topkappers uit België, Nederland en de UK op de affiche.

The Hair Project focust 100% op het kappersvakmanschap, kwaliteit, educatie, nieuwe technieken, producten en trends. Het merkenaanbod is dit jaar ruimer en heel divers. De nieuwe district zones brengen nieuwe ontdekkingen van producten en merken naar het event in extra thema’s: men, beauty, conscious, fashion & nails.

Bovendien kunnen de bezoekers dit jaar genieten van live topshows. Zo staan Toni & Guy International (UK), Bianca van Zwieten & Androgyn (NL & BE), Ludovic Beckers (BE), Bobhead (BE) en de L’Oréal ambassadors live op het podium. Inspiratie verzekerd!

Naast de grote shows waar de focus voornamelijk ligt op inspiratie, zijn er ook flink wat technische workshops. Op het programma: presentaties van zowel snit-, kleur- als stylingtechnieken om dagelijks toe te passen in het salon.

Kortom: The Hair Project zal ook dit jaar garant staan voor kwaliteit, beleving, vakmanschap & een dynamische vibe! 

Aanverwante artikelen