Tribu-te

Hairco: Dedicated to hairdressers

Als vier ondernemers met een uitgebreide sectorkennis, een breed netwerk en een hart voor het kappersvak in 2017 hun krachten bundelen, wordt Hairco geboren. Hun ambitie? Een kwalitatieve totaalleverancier zijn, exclusief voor professionele kappers én barbiers.

Met het businessmodel ‘Brick & Click’ wil Hairco zowel online als in haar fysieke winkels de beste producten met het beste advies tegen een haarscherpe prijs aanbieden. Een mooie mix van bekende professionele merken én nieuwe merken, en dit niet voor consumenten want Hairco verkoopt enkel en alleen aan professionals.

Dicht bij elke kapper

Producten voelen, ruiken, testen en bestellen kan in de vier fysieke belevingswinkels. Alle winkelmedewerkers zijn professioneel opgeleide kappers die je informeren over de laatste nieuwigheden en technieken. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij het call center en/of 24/7 online in de webshop. Hairco biedt ook in-store workshops en kwalitatieve opleidingen in hun opleidingscentrum met o.a. William De Ridder. Binnenkort komen er trouwens nog enkele fysieke winkels bij in Vlaanderen en Wallonië.

Benieuwd? Check zeker de website  voor meer informatie!

Aanverwante artikelen