Tribu-te

Tribu-te Show Paris Folies Bergère

Echte, inspirerende coiffure gerealiseerd door de grootste internationale kappers, dat is het vaste recept voor onze Tribu-te Shows. In Parijs kozen we voor het eerst in 10 jaar voor een nieuwe locatie: het beroemde theater Folies Bergère in het 9e arrondissement vormde het prachtige decor. Tussen een line-up van internationale topacts als Christophe Gaillet, Mazella&Partners, Latoya Velberg en Wilfrid Karloff kreeg ‘onze’ Ludovic Beckers de eer de show af te sluiten.

Ludovic presenteerde in Parijs zijn collectie ‘Excitement’, het laatste hoofdstuk in de Maryland-tour. Ludovic: “Voor de eerste editie van ‘The Salon Experience Event’ in december vorig jaar creëerde ik de serene en sobere Maryand-collectie geïnspireerd op katholieke mode. Het vervolg hierop was de underground collectie ‘Bloody Louise’ met rood als hoofdkleur. Bloody Louise presenteerde ik begin dit jaar voor de Redken Kick-Off in de iconische Brusselse nachtclub Bloody Louis.

Met de science fiction collectie Excitement richten we onze blik naar de toekomst. Naast het gebruik van fluokleuren werkten we ook met veel parels in het haar. Onze make-up artieste Sanne Schoofs schilderde kleurrijke tribal tekeningen op de hoofdstukken die we voor deze collectie gebruikten. Het volledige concept werd door ons team van A tot Z uitgewerkt, van kapsels, styling, video,…Het doel was om met één basisidee 3 totaal verschillendecollecties te lanceren.”

Wat brengt jouw toekomst, Ludovic? “Eind januari presenteren we deze 3 collecties nog 1 keer voor het Belgische publiek op The Hair Games op 26/01 in Brussel. Daarnaast werken we ook aan een nieuwe collectie voor de Redken Kick-Of van 2020!”

Aanverwante artikelen