Tribu-te

SALONKEE: INTELLIGENT SOFTWARE

Begin 2017 lanceerde een team van 5 jonge Luxemburgse ondernemers een nieuwe super intelligente software voor kapsalons, Salonkee. Het resultaat van jaren research en feedback van échte kapsalons. Na het enorme succes in Luxemburg is Salonkee eindelijk beschikbaar op de Belgische markt sinds begin 2019.

Vandaag hebben honderden salons al besloten om te werken met Salonkee om hun werk te vergemakkelijken en hun bedrijf te ontwikkelen. Elke maand komen er een groot aantal nieuwe salons bij Salonkee beweging.De redenen om voor Salonkee te kiezen zijn dan ook evident:

• Gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke interface

• Online agenda: 24/7 afspraken boeken, dus ook buiten jouw openingstijden

• Slimme en betrouwbare kassa: eenvoudig en constant up to date voor analyse van cijfers, rentabiliteit, medewerkers, stock,…

• Minder ‘vergeten’ afspraken: een sms herinnert jouw klant 24u op voorhand aan haar/zijn afspraak

• Marketing: trek eenvoudig nieuwe klanten aan en fideliseer je bestaande klanten met geautomatiseerde campagnes via email, sms,…

De efficiëntie en magie van Salonkee wordt makkelijk uitgedrukt in enkele cijfers: gemiddeld maakt 1 op de 2 klanten hun afspraak online en nog belangrijker: klanten die online boeken keren 17% sneller terug naar het salon. 2 tot 3 afspraken meer per klant per jaar!

Ondanks al hun succes is het team niet van plan om te vertragen, integendeel: tot op heden zorgen 6 vertegenwoordigers verdeeld over België voor een grote vooruitgang, en dit is nog maar het begin. Salonkee is momenteel actief op zoek naar de beste bedrijfsprofielen om hun uitbreiding te ondersteunen.

Hun geheim? Een uitstekende technologische tool, gekoppeld aan de de wil van het hele team om een ervaring te garanderen en ongeëvenaarde service met behoud van de focus op een gemeenschappelijke visie: het moderniseren en transformeren van salons met behulp van het digitale en hen actief vergezellen om een versnelling hoger te gaan in hun activiteit.

Aanverwante artikelen