Tribu-te

ILLUMINAGE BY WELLA PROFESSIONALS

Perfecte balayages die baden in licht. Kleuren die zacht in elkaar overvloeien voor een natuurlijk en stralend resultaat. Dat belooft ILLUMINAGE, de nieuwe premium salonservice van Wella Professionals. Wij spraken met Jochen Vanhoudt, Ambassador voor Wella Professionals en overtuigend enthousiast van het ILLUMINAGE-gamma.

Jochen vertelt: “De balayage-techniek werd voor het eerst in de jaren 70 geïntroduceerd en is nog steeds één van de meest succesvolle haartrends. ILLUMINAGE zorgt voor een update van deze techniek: minder sterke contrasten, een lichtere contourlijn en een natuurlijke kleur rond de kruin. Samen met de lancering van ILLUMINAGE brengt Wella Professionals ook 4 nieuwe nuances van ILLUMINA COLOR uit: een uitbreiding van hun bekende koele blonde nuances met Microlight Technology, de meest geavanceerde technologie van het merk in de bescherming tegen haarbeschadiging.”

“De nieuwe tinten van ILLUMINA COLOR zijn geen ontkleuringen, waardoor we ze rechtstreeks kunnen aanbrengen op het haar en zo een belastende behandeling uitsparen.”, gaat Jochen verder. “Dat is een voordeel voor de klant én voor de kapper: minder beschadiging dan bij klassieke producten, de behandeling duurt minder lang én is goedkoper. Als kapper is het aangenamer om rechtstreeks te kunnen werken en de gewenste afwerking te verkrijgen. Met ILLUMINA COLOR is het zelfs mogelijk om van blond naar donker te gaan zonder voorpigmentatie en zonder risico op een groen resultaat!”

In maart lanceert Wella Professionals een uitbreiding op deze succesformule: Brazilian ILLUMINAGE. De troef hiervan is Blondorplex: een mengeling van de bekende Wellaplex Bond Builder met de Blondor ontkleuring. De combinatie van deze twee formules zorgt voor nóg minder haarbeschadiging! De  toekomst van de balayages is verzekerd!

Aanverwante artikelen