Tribu-te

Schwarzkopf Professional Essential Looks: The Spirit Collection

Essential Looks van Schwarzkopf Professional gaat over het heroverwegen, herwerken, vernieuwen en opnieuw uitvinden van haar. Elke dag. Overal. De looks geven inspiratie die jij kan omzetten naar jouw creatie. De Spirit Collectie brengt 7 gloednieuwe looks in drie seizoensgebonden trends, gewijd aan het kappersberoep.

Trend 1: Punk Spirit

Deze trend gaat over individualiteit en zelfexpressie. Eigenzinnig, opstandig, expressief en temperamentvol maar met een vleugje zachtheid. De gelaagdheid en transparantie zorgen voor de nodige glamour waarbij alles kan. Op de catwalk zien we uitgesproken paars en blauw, verschilende lagen en lengtes met een zachte maar opvallende afwerking. In het salon wordt deze look vertaald door een witblonde basis met pasteltinten op de lengtes en uiteinden. Het vlechtwerk creërt een modern 3D-effect.

Punk Spirit colour technique: #Camouflaging

De nieuwe, salon-vriendelijke techniek zorgt voor insta-perfecte kleur die ultra-gemakkelijk te creëren is! Dankzij het aanpasbare, semi-permanente meng- en tonekleursysteem Chroma ID dienen enkel contrasterende pasteltinten in verticale strepen op het haar geplaatst te worden. Eenmaal gekleurd, kan het haar worden geweven in gestroomlijnde vlechten, losjes worden gedragen in een regenboog boho vibe, laag of hoog gedragen, of bij een feestje in een paardenstaart.

Trend 2: Refined Traditions

Deze trend ziet tijdloze verzinsels en klassieke vormen omvergeworpen als technische expertise die de traditie opnieuw uitvindt in een heel nieuw soort stijl die draait om flair en precisie. De catwalk look, geinspireerd op de woestijn en Perzische tapijten, heeft asblond met variaties en een precieze kortgeknipte pageboy look. In het salon komt deze trend tot leven in een mix van diepbruin met mauve op lang haar.

 

Refined Traditions Key Colour Technique: #Muting

#Muting is een supermoderne en een heel eenvoudige techniek om licht toe te voegen en kleur te geven met behulp van drie kleuren. De eerste tint wordt onder en rondom de haarlijn aangebracht, daarna verandert alles over het midden van de lengte en wordt een derde tint door de uiteinden heen gemengd. Zo bekom je een overgang van zacht naar sterk, donker naar warm en doorschijnend naar diep.

Trend 3: Let It Bloom

Deze trend refereert naar eindeloze zomerdagen, de koele romantiek en dromerige tinten uit de jaren ’70. De look voor op de catwalk is een mix van gouden en oudroze tinten om een reflectie en een vintage gevoel op te wekken. De moderne champignonsnit versterkt het resultaat. In het salon wordt lang haar met brunettetinten gekust met handgeschilderde blonde accenten via balayage.

 

Let It Bloom Key Colour Technique: #Shimmering

Glans en rijke kleurdieptes worden met de hand op het haar aangebracht om glinstering en glans te creëren. Eerst wordt het haar gespikkeld met kleine vlekjes lichte kleur en rijke tinten goud. De afwerkingstruc, glosses en glazuren, zorgt voor een subtiel gevlekte, superluxe glans die het licht opvangt.

Aanverwante artikelen