Tribu-te

TRIBU-TE Magazine 24, zomer 2020

Het coronavirus heeft inmiddels zijn (economische) sporen nagelaten en de wereld flink op zijn kop gezet. Ook in onze kapperssector is de corona-impact duidelijk voelbaar. De meeste shows en events die dit (na)jaar gepland stonden, werden namelijk zowel in België als wereldwijd afgelast. Zo namen wij eveneens de zware beslissing om ‘The Salon Experience’ van 6 december 2020 te annuleren. Een evenement waar we zo naar uitkeken om samen met jou en alle kappers ons mooie beroep te vieren, 2020 door te spoelen en alvast te klinken op een gezond en welvarend 2021. Helaas is een evenement waar beleving centraal staat niet bepaald coronaproof en kunnen we dus niet anders dan ons event annuleren. Meer info hierover op pagina 14.

Ook jij werd in jouw salon geconfronteerd met deze nieuwe realiteit. Eerst een verplichte sluiting en nadien een heropening met verschillende veiligheidsmaatregelen zorgden meteen voor een uitdaging van formaat.

Maar weet je wat ik denk? Jullie slaagden hier glansrijk in en toverden opnieuw een glimlach op de gezichten van jullie klanten. Zij hadden jullie echt wel gemist wat meteen ook bewijst dat kapper een essentieel beroep is in onze samenleving!

We mogen supertrots zijn op onze positiviteit, veerkracht, en vooral onze flexibiliteit waardoor we moeiteloos de nieuwe maatregelen konden toepassen in de praktijk.

Vandaag trakteren wij jou op een fonkelnieuwe zomereditie van TRIBU-TE Magazine, boordevol mooie collectiebeelden en prikkelende artikels. Nestel jezelf voor een gezellig leesmomentje in de zon, want dat heb je dubbel en dik verdiend!

Ik wens jou alvast het allerbeste en hou het veilig. Veel leesplezier met deze nieuwe TRIBU-TE!

Aanverwante artikelen