Tribu-te

Goldwell signs Angelo Seminara

De wereldbekende haarstylist Angelo Seminara mag zich sinds kort ‘Global Brand Ambassador’ voor Goldwell noemen. Bekend om zijn avant-garde bekroonde stijl, wordt Seminara’s werk gretig gevolgd door kappers, fotografen, stylisten en modellen over de hele wereld. Het is ook te zien op de catwalks van de meest invloedrijke modeshows ter wereld voor ontwerpers als Chanel, Valentino, Hermes, Stella McCartney, Dolce & Gabbana en nog veel meer.

 

Een explosieve samenwerking

John Moroney, Vice President en Creative Director voor KAO Salon Division, is in de wolken met de nieuwe samenwerking. “De expertise en creativiteit van Angelo geven Goldwell een powerboost. Hij is een topartiest die ons team en brand image nóg sterker zal maken”, klinkt het enthousiast. “Hij is ontzettend gedreven en barst van de creatieve ideeën.” Ons motto bij Goldwell is: “Creativity never stops.” Ik ben ervan overtuigd dat de stralende Goldwell- kleuren in de handen van een topkapper als Angelo … gegarandeerd voor vuurwerk zullen zorgen!

Kleurexpert die houdt van rust

Angelo Seminara leeft voor één passie: kleur! Toch houdt hij ook van rust en eenvoud. Wist je dat George Harrison, the quiet one van The Beatles, één van Angelo’s idolen is? Die rust en bescheidenheid is precies wat hij ook bij Goldwell, apprecieert. There’s no one way to colour hair: zo klinkt de leuze van Angelo. Met het uitgebreide kleurengamma van Goldwell leeft hij zich helemaal uit: elke kleur is mogelijk! “Na mijn sabbatperiode had ik behoefte aan verandering”, vertelt Angelo. “Ik ben klaar om alles te geven in dit nieuwe avontuur.”

 

De eerste collectie is een schot in de roos

De nieuwe global brand ambassador werkte al een eerste Goldwell-collectie uit: Nocturnal. Met het Elumen-gamma creëerde hij unieke kleuren. Angelo koos IJsland als locatie voor de fotoshoot – zijn favoriete plek. En de resultaten zijn schitterend, met verrassende texturen zoals vulkanisch materiaal. De foto’s roepen een betoverende sfeer op dankzij het maanlicht: alsof je kijkt naar een onwezenlijke droom. Geniaal!

Aanverwante artikelen