Tribu-te

Les Coquettes by JJ Maes

Kapsalon, foodcorner en espressobar onder één dak.

In het hartje van Brugge opende Florence Beaumont met haar team net voor de zomer het trendy lifestylesalon ‘Les Coquettes’. In deze hotspot verwennen zij zowel dames als heren met de beste producten en een unieke knip- of kleurbeurt. Of je kan in het waanzinnig interieur genieten van een lekkere lunch of ‘barista koffie-ervaring’. Op de vorige locatie, iets verderop in de straat, baat de mama van Florence het kindersalon ‘Les Coquettes Kids’ uit.

Het concept van ‘Les Coquettes’ werd ontworpen door Laura Calleeuw en is stijlvol, warm en authentiek. Voor het kappersmeubilair tekende JJ Maes en Florence omschrijft deze samenwerking als zeer aangenaam en op en top professioneel. De comfortabele wastafels ‘Yuto’ en de kappersstoelen met bloemenprints ‘Asia’ matchen perfect met het moderne en strakke interieur. Ze zorgen voor sfeer en bieden de klant een zalig zitcomfort terwijl Florence zich concentreert op haar missie: een luxueuze totaalbeleving!

JJ Maes dankt Les Coquettes voor het vertrouwen.

Aanverwante artikelen