Tribu-te

Hairfashion Agna by PAC INTERIORS

Nadat PAC Interiors jaren geleden al met succes haar salons ingericht had in Lennik, nam Agna Van Eeckhout opnieuw met hen contact op in maart 2020. Ze had immers haar droompand gevonden op de Markt in Schepdaal. De lockdownperiode werd voor Agna bijgevolg een intensieve tijd van plannen, verbouwen en inrichten. Met een prachtig resultaat als gevolg.

Licht en ruimte

Het nieuwe pand van Agna is een hoekpand met enkel aan de voorzijde raampartijen. Toch werd er veel licht en ruimte gecreëerd dankzij een sober en strak zwart-wit lijnenspel. Ruimtes werden visueel van elkaar gescheiden dankzij room dividers, maar tegelijkertijd vloeit alles naadloos in elkaar over.

De kastenwand, die van voor tot achter helemaal doorloopt, geeft het geheel nog een extra ruimtelijk karakter. De verkoopscorner, de koffiecorner tot de kapplaatsen met doorlopend tablet, alles werd immers in dezelfde wand opgenomen.

Zen-ruimte

Tussen de room dividers vind je een intieme oase van rust, met veel zwarte tinten en een akoestisch spanplafond voor een extra knus en ontspannend effect. De imposante selfiewand, om je stijlvolle look vast te leggen, is een echte eyecatcher.

Agna: “De samenwerking met PAC interiors verloopt altijd top. Ze creëren met de juiste materialen de perfecte sfeer én een beleving die afgestemd is op het traject van de klant in mijn salon.”

Aanverwante artikelen