Tribu-te

Tribu-te Magazine, herfst 2020

Delete 2020, enter 2021. Je hebt het, samen met ons, ongetwijfeld meer dan eens gedacht. Het was inderdaad een jaar met ontzettend veel beproevingen. Voor veel sectoren, en zeker ook voor de onze. We hebben heel veel inspanningen geleverd, en zelfs het onderste uit de kan gehaald, om alles vlot en veilig te laten verlopen.

Lockdown 2 was weer even slikken, en tegelijk … doorgaan. Vallen en weer opstaan. Want we blijven geloven in een nieuwe, mooie toekomst. Eentje waarin we weer elke dag onze creativiteit aan de wereld tonen en een glimlach op de gezichten van onze klanten toveren. Met opgeheven hoofd, en vooral samen, komen we door deze uitdagende tijden.

Want ondertussen weten we dat in elke crisis ook kansen schuilen. Die hebben veel kappers tijdens de eerste lockdown goed benut. Door te werken aan hun zaak in plaats van in hun zaak. Er werden socialmediastrategieën bedacht, online agenda’s geïmplementeerd, digitale trainingen gevolgd … én volop gefocust op veiligheid in het salon. Kortom: een héle grote pluim voor de sector!

Blijf in deze periode van de nood een deugd maken en nadenken over hoe je na deze lockdown de beste salonbeleving voor je klanten kunt creëren. Want dat de salons er post-lockdown anders zullen uitzien, is een feit.

Misschien heb je wel zin om je creativiteit extra aan te scherpen? Neem dan deel aan de wedstrijd ‘Design & Color Awards’, een nieuwe fotowedstrijd op oefenhoofden. Je leest er meer over op pg 12 en 13.

Verder blikken we in dit magazine vooruit naar 2021 met enkele save the dates van events en beurzen die door corona zijn opgeschoven. Daarnaast laten we je kennismaken met Adam Reed, een professional pur sang wiens carrière niet altijd over rozen liep. In een eerlijk portret vertelt hij over de verschillende fases in zijn parcours, wie hem inspireert en wie hij écht is.

Veel leesplezier, zorg goed voor jezelf en de mensen rondom je. En vooral: op naar een mooier en beter 2021. We wensen jou, je team en je familie het àllerbeste toe!

Aanverwante artikelen