Tribu-te

BOBHEAD & JOICO

Als yin en yang naar een internationaal avontuur

Soms vallen de puzzelstukjes bijna naadloos in elkaar. En dat was dit jaar het geval voor de creatievelingen van Bobhead. Zaakvoerders Sofie en Robby zochten en vonden dé perfecte partner om hun artistieke skills naar een hoger, lees: internationaler, niveau te tillen.
In dat plaatje paste JOICO als gegoten. Samen smeden ze mooie toekomstplannen.

Internationale toekomst

Tijdens de eindjurering van de School Contest geraakten Sofie en Robby aan de praat met JOICO. Sofie en Robby: “We hadden meteen een gelijkgestemd gevoel met de visie van JOICO, en staan ook 200% achter de producten. Het is een afgelijnd en strak gamma, maar zeer kwaliteitsvol én multi-inzetbaar, ook in onze Men’s Corner.”

Sofie: “Als coloriste vind ik ook de kleuren fantastisch. Ik kan er gewoon alles mee realiseren, van meer commerciële ombré en sombré tot een iets meer edgy resultaat. Bovendien blijft de kwaliteit van het haar top.” Dat JOICO met Bobhead ook internationaal in zee gaat, is een belangrijke erkenning voor Sofie en Robby: “We maken deel uit van het JOICO Europe (Color) Design Team en zullen eind 2021 of begin 2022 mee de aftrap geven voor een nieuwe Masterpiece Collection. Zodra het weer mag, reizen we naar het Verenigd Koninkrijk om onze vingers erin te zetten.”

School Contest in een nieuw jasje

De kersverse samenwerking uit zich ook in vernieuwing. Zo zetten Sofie en Robby hun schouders mee onder een aangepaste formule voor de School Contest. De grootste verandering? “De leerlingen werken hun look voortaan uit op oefenhoofden in plaats van op echte modellen. De drie winnaars mogen met Bobhead, tijdens de live finale in juni, op het podium om hun creatie op echte modellen te tonen. Daarnaast optimaliseerden we ook de categorieën en voor elke categorie werken we ook voorbeelden uit voor de deelnemers.”

Kers op de taart … met 15 Bobhead-kaarsjes

Volgend jaar blaast Bobhead 15 kaarsjes uit en de internationale samenwerking met JOICO is een mooie bekroning van het jarenlange harde werk van Robby, Sofie en hun team. “Het is inderdaad de kers op de taart voor ons. We zijn ervan overtuigd dat we samen mooie dingen zullen realiseren.”

Aanverwante artikelen