Tribu-te

AREYOUAVEDA?

We hebben maar één planeet en haar hulpbronnen zijn beperkt. Aveda gelooft dat het mogelijk is om anders te produceren, te consumeren en te leven. Respect voor het milieu, voor alle levende wezens, voor de oudste gebruiken en wijsheden. Dit is onze filosofie. Onze manier van zijn en handelen. En die van onze partners. De mensen die met Aveda werken zijn toegewijd aan de zorg voor de wereld waarin we leven.

 

Aveda werd opgericht in 1978 in Minneapolis door Horst Rechelbacher. Sinds de oprichting combineert Aveda de principes van de moderne wetenschap met Ayurveda, de oude geneeskunst uit India, om hoogwaardige producten te ontwikkelen. Deze zijn vanaf het begin gemaakt met pure bloemen- en plantenessences, die met respect voor de aarde zijn ontwikkeld, en een uitgebreid menu van rituele behandelingen voor holistische schoonheid.

Zorg dragen voor de planeet is het hart van onze missie. Ontdek hoe we dat doen:

 

 

Aveda is cruelty free sinds de oprichting van het merk. We testen niet op dieren en vragen anderen nooit om dit voor ons te doen. Onze producten worden op mensen getest.

Aveda is 100 % vegan, nu en voor altijd. Ontdek hoe onze hoogwaardige formules jou én onze planeet kunnen transformeren.

Aveda was het eerste schoonheidsbedrijf dat haar producten vervaardigde op basis van 100% windenergie in haar hoofdvestiging in Blaine, Minnesota, door middel van hernieuwbare energie en koolstofcompensatie.

We zijn er trots op dat wij het eerste schoonheidsbedrijf zijn geweest dat 100% gerecycleerde PET uit consumentenafval gebruikte. Momenteel bevatten meer dan 85% van onze PET-flessen en -potten met huidverzorgings- en haarstylingproducten 100% gerecycleerd materiaal.

Bij Aveda zijn we van mening dat de natuur de beste schoonheidsverzorging biedt. Dit is de reden waarom we er voortdurend naar streven ons gebruik van op natuurlijke wijze verkregen ingrediënten waar mogelijk te vergroten en al onze producten voor minimum 90% natuurlijke ingrediënten bevatten.

Om aan de toekomst te bouwen, is Aveda op zoek naar salons die geloven dat het anders kan.

Denk jij zoals wij dat een andere wereld mogelijk is? Als het antwoord “ja” is, nodigen wij jou graag uit op het virtuele evenement van Aveda zodat wij jou beter leren kennen.

 

Wanneer ?
Franstalige sessie: 7 juni 2021
Nederlandstalige sessie: 21 juni 2021

Waar?

Helemaal GRATIS

Aanverwante artikelen