Tribu-te

Joico School Contest: De winnaars

Eerder dit jaar las jij in TRIBU-TE Magazine over de kersverse samenwerking en toekomstplannen van JOICO met de creatievelingen Sofie Schrauwen en Robby Osselaer van Bobhead. Zo werd o.a. de ‘Joico School Contest’ onder impuls van Sofie en Robby en het Joico Belgium educatie team in een nieuw jasje gestoken. Grootste verandering? De leerlingen werkten hun looks uit op oefenhoofden in plaats van echte modellen.

25 kappersscholen namen deel aan deze 20e editie, waarbij een internationale jury de creaties beoordeelde. De zomerse pop-up ‘Bar Jacqi’ in Meulebeke was het decor voor de finale die digitaal werd uitgezonden op de Facebook-pagina van Joico.

Een overzicht van de winnaars:

Short Hair:  
1 Portus Short
2 Pink Romance
3 Zeemeerminnen

Bob:
1 Edgy Rainbow
2 Cosmo Girl
3 Portus Bob

Long Hair:    
1 Meda
2 The Spice Girls
3 The Cuties

Bobhead Award: The Spice Girls

Bobhead High School Certificaat: Chelsea Turrion

Design Team Award: Knipsjiek

All over winner: Edgy Rainbow

Proficiat aan alle deelnemers!

Aanverwante artikelen