Tribu-te

5x Sterker Haar met Aveda Botanical Repair

Bij Aveda weten ze dat consumenten vragen naar natuurlijke producten die het haar gezond houden.  1 jaar geleden, in september 2020, lanceerde het merk hun nieuwste Global Hero : Botanical Repair. een baanbrekende technologie, aangedreven door planten, die alle 3 lagen van beschadigd haar herstelt, versterkt en beschermt van de cortex tot de haarschubben. Resultaat: gezonder, zachter en glanzender haar! Inmiddels heeft Botanical Repair wereldwijd meer dan 30 industrie awards gewonnen!

Consumenten hunkeren naar een haarverzorgingsregime om hun haar gezond te houden en zijn geïnteresseerd in natuurlijke producten. De Botanical Repair formules zijn voor 94% van natuurlijke oorsprong, 100% vegan en vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, minerale olieën en synthetische geurstoffen en zijn cruelty-free.

Aveda is geboren in salons en is sterk toegewijd aan haar artiesten en salons over de hele wereld. Een professionele authoriteit is altijd een hoeksteen geweest van het merk.
Het doel is om de salonbranche van de toekomst te bouwen, met saloneigenaren die enthousiast zijn over het merk, daar waar de wereld en de consumenten naartoe bewegen en dit te willen leveren aan klanten op een moderne, luxueuze manier.

Waar Aveda zich nu op gaat richten, nu we uit een COVID periode komen, is het werven van meer, veel meer nieuwe gasten en hen naar de salons brengen!

Meer info

Aanverwante artikelen