Tribu-te

NEW FLAG: Totaalverdeler voor kappers

Het Duitse New Flag is vanaf nu ook in België aanwezig als totaalpartner voor kappers. Na o.a. München, Parijs, Londen en New York … is New Flag na 11 jaar ook in België neergestreken. Ze bieden alles aan wat kappers nodig hebben. Denk hierbij aan haarproducten, haar verzorging, kleur én stylingproducten en ook aan marketingmaterialen en salon branding. Met ruim 19 merken in het portfolio heb je als kapper dus maar 1 contact nodig om alles in je zaak te regelen, heel handig!

New Flag is de exclusieve verdeler van bijvoorbeeld Original&Mineral (O&M), Pulp Riot, Tangle Teezer en Bouclème. O&M zet in op duurzame en ecologische producten met een hip ontwerp. Hun clean color technology houdt in dat haarkleurproducten met minimale chemische ingrediënten wordt ontwikkeld, waardoor er minder irritatie en allergische reactie na een kleuring optreedt.

Vanuit dezelfde filosofie ontwikkelt O&M ook styling- en verzorgingsproducten. Pulp Riot zoekt de grenzen op en gaat voor edgy en fellere kleurlijnen. Ook gewaagde pasteltinten behoren tot het aanbod van Pulp Riot. Dit merk mikt vooral op kapsalons die open minded zijn! Tangle Teezer kent iedereen door de handzame borstel die zowel nat als droog haar moeiteloos ontklit. De gepatenteerde tanden technologie ontwart gemakkelijk knopen en vermindert het afbreken van het haar. De haarverzorgingsproducten van Bouclème boeken bij curly girls instant succes. Momenteel is er in salons veel vraag naar een CG-proof (curly girl-veilige) behandeling en dan is het Britse merk Bouclème een absolute aanrader!

Merken zoals Natucain en Rehab zijn eigen merken van New Flag. Natucain is een 100% natuurlijke remedie tegen haaruitval en stimuleert de haargroei. Het merk boekt verbluffende resultaten. Natucain introduceert in november 2 nieuwe producten voor vollere wimpers en wenkbrauwen. Rehab biedt haarstyling aan zoals gum, mud en cream. Kortom, klassiekers voor iedere salon.

Naast een ruim aanbod salonproducten biedt New Flag een sterk educatie programma aan. Het is van groot belang dat New Flag partners up to date blijven van de laatste innovaties, weten hoe de producten op de juiste wijze toe te passen en optimaal rendement uit de salon te halen. Vanaf nu kun je op New Flag Belgium rekenen om interessante en innovatieve merken aan te kopen voor jouw salon. Het volledige aanbod is te vinden en direct te bestellen via de webshop. Daarnaast staan vertegenwoordigers en educators klaar om jou te begeleiden in het uitgebreide aanbod, zodat jij meteen alles in huis hebt om het kapsalon te laten draaien. Zo hou jij tijd over om de volle aandacht te geven aan je klanten!

GA NAAR DE NEW FLAG SHOP >>

 

Aanverwante artikelen