Tribu-te

Succesvolle eerste editie van JOINATION

JOINATION, het eerste digitale haarfestival van JOICO dat plaatsvond op 31 januari 2022, teleporteerde meer dan 2000 geregistreerden van over de hele wereld naar een op maat gemaakt industrieel gebouw. Deelnemers kwamen met één muisklik terecht in een digitale beleving rond educatie & live demonstraties én konden deelnemen aan ‘table talks’ met gelijkgestemden.

Ook de nieuwste kleurlancering, LumiShine LUMI10, werd in de spotlights gezet. European Desing Team Member, Gill Berry leerde de aanwezigen tips en tricks om in slechts tien minuten te kleuren met 100% grijsdekking. Creative Artist en lid van het European Color Design Team, Sevda Durukan uit Heusden-Zolder toonde het toepassingsgemak van LumiShine LUMI10 in combinatie met balayages en benadrukte de tijdswinst voor het salon terwijl ze een verbluffende balayage-look op haar model presenteerde. European Design Team Member, Roby Osselaer en European Color Design Team Member, Sofie Schrauwen van Bobhead uit Dendermonde, presenteerden live twee modellen met snit, kleur en styling uit hun nieuwste collectie “The 15”.

Verder lichtten Senior Creative Artist en lid van het European Design Team David Murray én European Color Design Team Member, Katrina Kelly een tipje van de sluier van de 2022 Vero K-Pak Masterpiece Collection.

Tussen de seminars ook exclusieve Table Talks, waar kappers de kans kregen om te communiceren met experts uit de sector en zo hun creatieve en zakelijke kennis te ontwikkelen: van educatie en training over social media tot business retail.

Het dynamische duo, European Color Design Team-leden Paul Watts en James Atkinson deelden hun inzichten in de kleurtrends van 2022 en helemaal uit Zweden presenteerde JOICO Creative Artist en lid van het JOICO European Color Design Team Daniela Engström enkele van haar favoriete kleur- en stylingtechnieken.

De grote finale werd gebracht door het creatieve en award-winnende Marc Antoni Artistic Team. Zij presenteerden als apotheose enkele van hun award-winnende collecties, verbluffend!

Deze originele eerste editie van JOINATION was een succes en inspireerde kappers over de hele wereld!

Aanverwante artikelen