Tribu-te

The Salon Experience: Cancelled

We keken enorm uit naar de editie van “The Salon Experience” die TRIBU-TE samen met Febelhair zou organiseren op 4 december. “The Salon Experience” staat garant voor een unieke totaalbeleving met een luxueuze gala-avond, een gastronomisch diner en een spetterende afterparty met open bar.  

Maar … dan staat de wereld op zijn kop. Nog net (niet?) bekomen van de covidcrisis, krijgen we te maken met een economische crisis, stijgende energieprijzen, inflatie,… Al deze factoren hebben ook een grote impact op het financiële plan van “The Salon Experience”. De kosten voor catering, personeel, inhuur materiaal,.. stegen fors én er is ook onzekerheid in onze sector. Hierdoor is het momenteel onmogelijk om ons evenement op een rendabele manier te organiseren. Daarom zien wij ons jammer genoeg genoodzaakt om deze editie van “The Salon Experience” te annuleren. 

Het is een bittere pil voor iedereen die betrokken is bij “The Salon Experience”. De artiesten, de partners, de deelnemers aan de awards, de merken; en bovenal de kappers om wie het allemaal draait … Bedankt voor jullie engagement! Wie reeds een ticket kocht, kan uiteraard rekenen op een correcte terugbetaling.

Ook voor onszelf als organisator is de annulatie van “The Salon Experience” een serieuze teleurstelling. Tegelijkertijd mogen en willen wij zeker niet bij de pakken blijven neerzitten. We zullen sleutelen aan de formule van “The Salon Experience” om met een sterk totaalconcept terug te komen dat een meerwaarde zal betekenen voor alle betrokken partijen.

Laat ons uit deze quote van Albert Einstein kracht putten: “In every difficulty lies opportunity”. In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans. Wij zijn alvast benieuwd naar de kans die in deze moeilijkheid besloten ligt!

Aanverwante artikelen