Tribu-te

TOP HAIR – DIE MESSE DÜSSELDORF

Voor de 16e keer al veranderen de hallen van het beursterrein van Düsseldorf in een enorm kapsalon dankzij TOP HAIR. Een mix van entertainment, kennis en inspiratie voor creatieve, toekomstgerichte kappers.

De vakbeurs biedt input en een overzicht van kappersbenodigdheden, professionele haarverzorging, haarcosmetica, beroepsinrichtingen en dienstverlening.

Op het showpodium presenteert de internationale elite van de branche met bijzondere ensceneringen de huidige trends en zorgt met een spectaculair showprogramma voor volop vermaak. Tot nu toe hebben de teams van Schwarzkopf, L’Oréal, Barber Angels, Vitality´s, New Flag, Goldwell, Patrick Cameron en Davines hun deelname in Düsseldorf toegezegd.

De Australische session stylist Kevin Murphy presenteert de grote zaterdagavondshow: BANG BANG! Op 7 maart 2020 om 20.15 uur laat de internationale icoon de popcultuur uit de jaren 90 op het showpodium tot leven komen.

Parallel vinden op vier podia bijna doorlopend meer dan 100 workshops rond actuele thema’s plaats. Men kan zich hier onder meer door Paul Mitchell, Glynt, Wella, L’Oréal, Redken, Davines, Dyson, Kemon, Hairhaus, Kevin Murphy, New Flag en Tondeo laten inspireren.

TOP HAIR – DIE MESSE DÜSSELDORF
19/9 tot 20/9
Messe Düsseldorf (Hallen 15 t.e.m. 17)
Am Staad
40474 Düsseldorf