Tribu-te

label.m 10 years in Belgium

Voor label.m België is 2018 een jubileumjaar: ze vieren namelijk hun tienjarig bestaan. Doorheen de jaren wisten ze een vaste plaats te veroveren binnen de kapperswereld als gevestigde waarde binnen het premium segment. En dat moet uiteraard gevierd worden…

Voor label.m is élke klant een belangrijk lid van de “label.m-familie”. label.m is dan ook ‘more than a product’. Het is een concept. Dankzij hun sterke visie, service en persoonlijke aanpak groeide label.m uit tot één van de favorieten van veel kappers.

Innoveren om te groeien

De ambitie van label.m voor de komende jaren? Blijven groeien! Voor die groei vallen ze terug op 4 pijlers die de basis vormen van het merk: hun jarenlange ervaring binnen de kapperswereld, de wereldvermaarde opleidingen, de link met de modewereld en hun neus voor innovaties.
Houd label.m dus goed in de gaten, want er komen weer enkele producten aan die echt de moeite waard zijn om te ontdekken!

Vier mee op 4 maart

Op 4 maart presenteren label.m en Toni&Guy hun nieuwste collecties in de Antwerpse Club Industria. De perfecte gelegenheid om de top van de kapperswereld live aan het werk zien. Zo zullen we de label.m ambassadors aan het werk zien en komt er een artistic team van de Toni&Guy Academy uit Londen afgereisd. Onder andere Cos Sakkas (3x ‘London Hairdresser Of The Year), Indira Schauwecker (3x ‘Avant Garde Hairdresser of The Year’), Francesco Fontana (Technical Director) én Eamonn Boreham (International Education Manager voor label.m) zijn aanwezig. Een fantastische line-up! Afsluiten doen ze met een schitterende afterparty.

Zet dus alvast 4 maart in je agenda… en maak er ineens een weekendje Antwerpen van. Op 5 maart kan je immers diverse workshops volgen onder leiding van de Toni&Guy Art Directors. Een unieke kans!

Articles liés