Tribu-te

Show

De Tribu-te Show is gebaseerd op het principe MTV-Unplugged. Echte, inspirerende coiffure gerealiseerd door de grootste internationale kappers.

Tribu-te Show PARIJS

De jaarlijkse Tribu-te show in Parijs ging in 2019 door op 15 september in een nieuwe locatie: Aux Folies Bergère. De kappers die op het podium stonden waren internationale topkappers uit verschillende landen, die wereldwijd bekend zijn. De namen liegen er niet over: o.a. Mazella&Partners, Wilfrid Karloff, La Toya Velberg, Christophe Gaillet en onze eigen Ludovic Beckers zorgden voor spektakel op het podium.

De Tribu-te Show van dit jaar zal doorgaan op 13 september 2020, met on stage o.a. Charlie Miller, Alexandre de Paris, E.S. Project en Trevor Sorbie! 

 

Tribu-te Show LONDEN

De Tribu-te show in Londen was vorig jaar inmiddels aan zijn 6e editie toe en ook dit jaar was de line-up veelbelovend. Op 6 oktober 2019 stelde Trevor Sorbie ter ere van zijn 70e verjaardag zijn dream team voor. Antoinette Beenders, Angelo Seminara, Eugene Souleiman, Sally Brooks, Tom Connell en niemand minder dan Kevin Murphy hijsel stonden op het podium!

De Tribu-te Show van 2020 in Londen zal doorgaan op 11 oktober in het Aldwych Theatre.