Tribu-te

ORIBE HAIR JOINS GOLDWELL & KMS

Kao USA Inc., dochteronderneming van Kao Corporation, breidt z’n portefeuille uit. Ze hebben namelijk een overeenkomst afgesloten met Luxury Brand Partners omtrent de overname van Oribe Hair Care.

Oribe Hair Care werd opgericht door Oribe, Daniel Kaner en Tev Finger. Zij wilden een nieuw merk lanceren voor de getalenteerdste haarprofessionals en de meest kritische consumenten. Oribe is dan ook gekend voor z’n  innovatieve formules, optimaal presterende producten, bekroonde verpakkingen en ongeëvenaarde opleidingen. Een mooie aanvulling op de professionele klantenportefeuille van Kao Salon, waaronder ook Goldwell en KMS vallen!

Onderdeel van de professionele portefeuille

Voor de overname wordt Kaner benoemd tot voorzitter van het luxueuze haarmerk. Kaner zelf kijkt uit naar deze volgende stap: “Ik heb diep respect voor Kao en hun getalenteerde leiding. We hebben altijd geloofd dat haarverzorging een alomvattende en luxe ervaring moet zijn en Kao biedt ongelooflijke ondersteuning voor de hoge norm die we onszelf opleggen.”.

Ook Cory Couts, Global President van de afdeling Kao Salon, is tevreden met de nieuwe aanwinst: “Oribe is een uitmuntend merk en past perfect bij de portfolio van de afdeling Kao Salon. Daniel Kaner zal een stimulerende en inspirerende aanvulling zijn op ons managementteam. De benoeming van Daniel garandeert niet alleen de continuïteit van alles wat speciaal is aan Oribe, maar vormt ook een voortzetting van de missie van ons bedrijf om een beroep te doen op de meest artistieke en zakelijke salonprofessionals ter wereld.”.

Wij wensen Kao USA Inc. alvast veel succes met de uitbreiding!

Aanverwante artikelen