Tribu-te

Olivia Garden Power to the tools!

In 2017 vierde Olivia Garden z’n vijftigjarig bestaan. Als eerbetoon aan deze ‘gouden verjaardag’ brengen ze de ‘high quality styling’-fotoreeks ‘Power to the tools’. Een inspirerende reeks die perfect belichaamt waar Olivia Garden voor staat: innovatie, veelzijdigheid en kwaliteit, dankzij de perfecte tools! 

De passie straalt er van af bij het team van Olivia Garden Europe, dat nog steeds werkt volgens de principes en overtuigingen van oprichters Jean en Micheline Renette. Ze zijn dan ook terecht fier op al het werk en de tijd die gestoken wordt in de kleinste details van elk nieuw product dat ze lanceren. Met hun ‘high quality styling’-fotoreeks  brengen ze een ode aan “de borstel”, de haartool die nog te vaak onterecht in de schaduw staat.

Power to the tools: de basics in de spotlight 

Volgens Anne Maza, dochter van de oprichters en actief bij Olivia Garden US, worden de borstels doorgaans vergeten. Kleuringen, spoelingen en apparaten gaan keer op keer lopen met alle aandacht. Ook al is een perfect gestyled kapsel onmogelijk zonder de juiste borstel!

Stylist Steve Elias, winnaar van de North American Hairstyling Awards, werkte samen met Anne en Olivia Garden aan de inspirerende fotoreeks. Hij bevestigt: “Je kan het vergelijken met de acteurs die alle lof ontvangen en de filmcrew die vergeten wordt. Maar je kan geen Instagram-waardige golven creëren zonder een perfecte brushing!”.

Met ‘Power to the tools’ brengen ze een inspirerende fotoreeks rond sterke, iconische vormen, waarin de ‘tools’ de aandacht krijgen die ze verdienen. Olivia Garden bewijst zo nogmaals dat het de moeite waard is om trouw te blijven aan de basics: het ontwerpen van mooie, functionele en kwalitatieve borstels die de kapper altijd op de eerste plaats zetten.

De sleutel tot het succes van Olivia Garden én het perfecte kapsel!

Aanverwante artikelen