Tribu-te

The Hair Games

Op 28 en 29 januari vond de eerste editie plaats van The Hair Games: een mix van wedstrijden, entertainment en een innovatieve expo. Ook Tribu-te Magazine was aanwezig op dit gloednieuwe concept van Coiffure.org.

Locatie voor The Hair Games was het Square Congresgebouw in Brussel. Merken en toeleveranciers stelden hun diensten, producten en technieken voor. Kappers konden nieuwigheden en trends ontdekken, shows bijwonen én netwerken.

The Wall of Fame

Een belangrijk element van de eerste beursdag was de fotowedstrijd ‘The Wall of Fame’. Deelnemers werden beoordeeld door een (inter)nationale jury en ook de aanwezige kappers mochten een stem uitbrengen op hun favoriete werk. Benieuwd wie gewonnen heeft? Je vindt hieronder een overzicht van de winnaars!

Verder op zondagavond ook 6 inspirerende shows door oa Revlon, American Crew, Wella, Sebastian en L’Oréal Professionnel. De eerste dag werd afgesloten met een een walking dinner en leuke afterparty.

Startech’s Days

Op maandag bestonden de bezoekers van de beurs voornamelijk uit scholen. Die dag vond dan ook de ‘Start-up Battle’ plaats, een totaalwedstrijd voor leerlingen uit het Belgische kappersonderwijs t.e.m. 25 jaar. De hoofdprijs was voor team PIHS Gent. Ook de preselectie van de ‘Startech’s Days’ gingen door op de laatste expo-dag. 53 deelnem

ers streden om de 8 felbegeerde finaleplaatsen. De uiteindelijke winnaars mogen de Belgische driekleur verdedigen op de ‘EuroSkills Boedapest 2018’.

Wil jij er volgend jaar (weer) bij zijn? Duid dan nu al 27 en 28 januari 2019 aan in je agenda. Dan vindt de tweede editie van The Hairgames plaats, ditmaal in de Brussels Kart Expo.

Aanverwante artikelen