Tribu-te

Ontdek de gloednieuwe Schwarzkopf Professional Academy in Brussel!

Schwarzkopf Professional heeft reden om te feesten: het prestigieuze merk van Henkel blaast in 2018 120 kaarsjes uit. En dat vieren ze met de opening van een gloednieuwe Ask Academy in Brussel. Wij waren erbij en vertellen je vandaag wat Schwarzkopf in 2018 in petto heeft…

Feestelijke openingsreceptie

De opening van de nieuwe Academy werd gevierd in aanwezigheid van zo’n 180 gasten. Ex-Miss België Ellen Petri en David Jeanmotte (de Waalse Jani) namen de presentatie op zich. Het startschot werd gegeven in de vorm van een knallende dansroutine, die meteen de toon zette voor de rest van de avond.

Education Manager Tom Sneppe nam vervolgens samen met zijn team en General Manager Marjon Stamsnijder het moment suprême voor z’n rekening: het doorknippen van de lintjes en het officiële openen van de Academy. Samen met de nieuwe academie, stelde hij ook de agenda van 2018 voor. Zo zal 2018 in het teken staan van educatie, innovatie, inspiratie, groei en verbondenheid. Een mooi voorbeeld van die innovatie is hun gloednieuwe ‘SalonLab Analyzer’. Deze analyseert het haar van je klant en vertelt vervolgens wat het nodig heeft en welke pigmenten het haar bevat. Deze prachtige tool, die trouwens al in de prijzen viel, komt in september op de Belgische markt.

Essential looks door Guy De Waen

Om af te sluiten, werden de aanwezigen getrakteerd op een prachtige collectieshow door Guy De Waen, Ambassador van Schwarzkopf Professional België. Guy De Waen: “Uitgangspunt voor de show was het haar van de modellen perfect te doen passen bij de look die de ontwerpers voor ogen hebben, en bij de look en uitstraling van de modellen zelf. Zo creëerde ik unieke kapsels die de totale look vervolledigden. Essential looks als het ware. Een eerste verwijzing naar de nieuwe collectie van Schwarzkopf die in maart 2018 voorgesteld wordt. Ook de accenten en accessoires, in de vorm van juwelen en glitters, speelden een cruciale rol. De samenwerking met Lily Vu, een opkomende modeontwerpster, was zeer aangenaam. Ik blik dan ook tevreden terug op een intense avond vol passie!

Aanverwante artikelen