Tribu-te

Schwarzkopf Professional Trend Event

Op 19 maart was Tribu-te Magazine samen met meer dan 1500 kappers uit alle West-Europese landen te gast op het Trend Event van Schwarzkopf Professional. De locatie? Studio 21 te Amsterdam. Tijd voor een blik op de nieuwste trends én wervelende shows met een internationale line-up van topformaat! Deze editie was het dubbel feest, want ook het 120-jarig bestaan van Schwarzkopf werd gevierd.

Tyler Johnston (Schwarzkopf Professional Global Ambassador) gaf samen met Lesley Jennison (Global Color Ambassador) het startschot van de avond. Zij presenteerden live on stage 4 trends uit de nieuwe Essential Looks Collectie. Wij zagen een combinatie van intense kleuren en contrasten, extreme texturen en gevederde afwerking. Erg inspirerend!

Vervolgens was het de beurt aan Arjan Bevers, Schwarzkopf Professional Regional Ambassador én Hairdresser of the Year 2015 in Nederland. Hij bracht een show die op een betoverende, sprookjesachtige manier startte met 6 schitterende modellen die elk diverse tinten blond showden. Aan het eind ging de show over in een heuse storm, inclusief regengordijn op het podium. Kippenvel!

Tijd voor het Spaanse X-presion, wereldwijd gekend voor hun revolutionaire pixeltechnieken. Zij presenteerden hun Disruptive Collection en gaven uitleg over hun innovatieve kleurprocessen, speelden met beweging én transformeerden texturen tot pixeleffecten.

Het International Artistic Team van Toni&Guy nam de laatste show voor hun rekening. Zij presenteerden hun nieuwe collectie FUTUREWISE via een fantastische catwalkshow. Indira Schauwecker, Londen Hairdresser of the Year 2017, toonde in het gezelschap van Stuart Matuska en Philipp Haug dé trends voor de toekomst. En kregen de handen van de ganse zaal op elkaar met hun afsluitende avant-garde show.

In de grand finale stonden maar liefst 60 modellen on stage. Met een big bangen een regen van confetti werd de show afgesloten en de afterparty op gang getrapt.

Aanverwante artikelen