Tribu-te

Tomorrowland: the Story of Planaxis

Op het populaire dancefestival Tomorrowland stonden dit jaar maar liefst 60 kappers klaar om de feestvierders een nieuwe look te geven.

 Allemaal kappers van Coty Professional, die met de merken Wella Professional, Sebastian Professional en GHD de exclusieve beautypartners waren. Dit gebeurde op het terrein met twee ‘Angels of Beauty’ salons én ook backstage waar alle performers en dansers voorzien werden van de hipste festivalkapsels. Dat bleken dit jaar cornbraids te zijn: strakke invlechtingen dicht tegen het hoofd, in echte Tomorrowlandstijl versierd met glitters, bloemen en lintjes. Ook aan de mannen werd gedacht: zij konden het TML-logo in hun haar laten scheren. Na 2 festivalweekends stond de teller van de Angel of Beauty salons op 2400 of ongeveer 400 bezoekers per dag.

Live today. Love tomorrow. Style forever.

 

Aanverwante artikelen