Tribu-te

L’ Oréal Professionnel celebrates 110 years!

Met een exclusief driedaags evenement vierde het Franse merk L’Oréal Professionnel zijn 110-jarig bestaan in haar thuisstad Parijs. Samen met 2000 kappers uit meer dan 40 landen zakten ook heel wat beroemdheden af naar het iconische Carrousel du Louvre voor de openingsshow ‘LA French, Art of Hair Coloring’. Een impressionante modeshow met live intermezzo’s van de bekende Franse zangeres Juliette Armanet en van pop-rock groep Hollysiz.

Op de gigantische rechthoekige catwalk defileerden 42 internationale modellen, gestyled door verschillende top Hair artists. De exclusieve show was een eerbetoon aan de roots van het merk: de typisch, verfijnde Franse stijl. Ook onder andere Catherine Deneuve, Franck Provost en Alexa Chung, L’Oréal Professionnel muze, topmodel en Vogue-redactrice waren getuige van 110 jaar innovatie doorheen alle iconische producten van L’Oréal Professionnel.

De twee dagen volgend op de openingsavond werden gevuld met boeiende workshops en interessante masterclasses in het prachtige Palais de Tokyo. Thema’s waren de LA French kunst van haarkleuringen, nieuwe digitale en productinnovaties en de unieke Franse touch van het merk. Ook de winnaar van de L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy werd in Parijs bekend gemaakt: de Australische Oscar Lee Jiun sleepte de hoofdprijs in de wacht. Proficiat L’Oréal Professionnel met de 110e verjaardag en deze memorabele driedaagse!

Aanverwante artikelen