Tribu-te

Pascal Van Loenhout ‘This is Us’

Pascal reist al 27 jaar de wereld rond. De internationaal geprezen Belgische haarstylist en Global Design Director voor KEVIN.MURPHY geeft opleidingen, shows en seminaries in gans de wereld. Educatie stond hierin telkens centraal, meer bepaald het aanleren van zijn minimalistische kniptechnieken. Toch slaat deze ‘rebel in hairdressing’ een nieuwe weg in. Tijd voor een update!

 

Less is more

Tijdens de lockdown greep Pascal de kans om zijn concept opnieuw uit te vinden. Zijn nieuwe formule? Pascal:”Wij transformeren ons salon in een global academie met online educatie platform. Het team waar we mee samenwerkten, koos ervoor een andere weg in te slaan. Mijn vrouw Justyna en ik zullen samen ons boutique salon runnen waar we alleen nog knippen, dat is onze échte passie! Kleurdiensten zullen we niet meer aanbieden. Wij kiezen resoluut voor minimalistisch coupes en tijdloze kapsels en doen al het mogelijke om iedereen het geknipte kapsel te geven dat zij of hij verdient!

Global Academy

Daarnaast blijf ik vol trots actief als ‘Global Design Director’ voor KEVIN.MURPHY en bieden we in de ‘Global Academy’ op maat gemaakt onderwijs aan, dit zowel via in salon trainingen als online seminars. Pascal deelt graag zijn kennis en expertise en streeft ernaar het allerbeste uit iedere leerling te halen. Zijn geheim? De focus ligt op het aanleren van technische vaardigheden. “Zodra je die goed onder de knie hebt, groeit je zelfvertrouwen”, weet hij. “Met de juiste techniek zijn de mogelijkheden eindeloos. Pas dan geniet je volop van het stylen.” Pascal houdt van open-minded creatieve leerlingen die niet bang zijn om uit hun comfortzone te stappen. “Het is mijn ambitie om hongerige deelnemers de juiste ingrediënten en advies aan te reiken zodat ze kunnen klimmen naar hun hoogste niveau.”

Aanverwante artikelen