Tribu-te

KMS GOES SOLID

Stijl is een visuele taal die creatieve mensen wereldwijd met elkaar verbindt. Bij KMS gebruiken ze de krachtige taal van stijl om samen te werken met hun community en ideeën te verzamelen — en te laten ontstaan — vanuit de meest inspirerende plaatsen overal ter wereld: runways, modewijken, op straat. Vanuit deze filosofie ontstond ook de baanbrekende Solid Shampoo Collection: een gamma van drie shampoobars met natuurlijke ingrediënten, een hoge concentratie en dezelfde professionele prestaties als de vloeibare variant.

Ontworpen om water te besparen tijdens de productontwikkeling, waardoor minder plastic en verpakkingsmateriaal nodig is en zo de CO2-uitstoot lager is. Elke KMS Solid Shampoo is verpakt in een compacte vouwdoos van FSC-papier, die de duurzaamheidswaarden van het merk communiceert via een QR-code: deze kan gescand worden voor meer gedetailleerde informatie en een volledig transparante productingrediëntenlijst.

 

De KMS Solid Shampoo Collection bevat:

KMS MOISTREPAIR Solid Shampoo: voor normaal tot droog haar. Vult het vocht aan en herstelt beschadigingen. Bevat voedende aloë vera, bekend om het opnemen van actieve ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.

KMS ADDVOLUME Solid Shampoo: voor fijn haar. Zorgt voor body en volume en geeft futloos haar een lift. Verrijkt met eucalyptus, dat bekend staat om zijn volumegevende eigenschappen.

KMS HEADREMEDY Solid Sensitive Shampoo: voor alle haartypes. Een ultra milde reiniging voor haar en lichaam, perfect voor de gevoelige hoofdhuid. pH-huid neutraal en geurloos. Bevat kalmerende rozemarijn en kamille.

De vaste shampoobars zijn vrij van sulfaten, siliconen, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Geformuleerd met het KMS AHA Structure Complex, dat zowel de innerlijke als uitwendige structuur van het haar verbetert, waardoor het haar er gezonder uitziet en aanvoelt.

Ten slotte bedacht KMS ook nog een handige tool om de solid bars op een hygiënische manier op te bergen: de KMS Keeper. Ideaal om de shampoobar droog te houden, mee te nemen of te beschermen tegen water in de douche. Bovendien vermindert de plastic afvalberg bij het hergebruiken van de KMS Keeper bij elke nieuw aangekochte shampoobar!

Facebook: @kmsbenelux | Instagram: @kmshairnl

Aanverwante artikelen