Tribu-te

Velecta Revolution 2.2i: een spectaculaire lichtring!

Sinds 1936 ontwerpt, produceert en verkoopt Velecta® Paris ultra-efficiënte en milieuvriendelijke haardrogers over de hele wereld. Geproduceerd in Frankrijk, zijn de professionele haardrogers telkens efficiënter, lichter, stiller en krachtiger. De nieuwe Revolution 2.2i bundelt deze sterke punten van Velecta® met een uitzonderlijke droogkracht en een ongelooflijke levensduur. Vooral zijn revolutionaire lichtgevende ring zet jouw werk als kapper in de verf!

De nieuwe Revolution 2.2i bundelt alle voordelen van Velecta® producten: gemaakt in Frankrijk, hoogwaardige technologie, kracht en een lange levensduur van maar liefst 10.000 werkuren! Tel daarbij het ultra compacte formaat met een gewicht van slechts 520 gram en een verbazende kracht van 2200 Watt, en je weet waarom deze föhn een topper is.

MAKKELIJK IN GEBRUIK EN EEN SPECTACULAIRE LICHTRING

“We wilden een ergonomische en lichtgewichte föhn ontwikkelen, als hulpmiddel voor de professionele kapper. De Revolution 2.2i is de krachtigste van de compacte föhns.”, aldus Nicolas Chausson, CEO van Velecta® Paris. Revolutionair bij deze haardroger is de lichtring die de styling naar een nieuw niveau tilt. Dankzij de LED-technologie, die natuurlijk licht nabootst, is de diagnose nauwkeuriger en het resultaat nog preciezer.

Leuk detail: elke föhn heeft een uniek nummer. Zo kan elke haardroger getraceerd worden om het merk te beschermen en de klantrelatie te verbeteren, bij problemen of panne.

Aanverwante artikelen