Tribu-te

Aveda Full Spectrum: nieuwe generatie permanente vegan haarkleuring

Na meer dan 3 jaar onderzoek, lanceert Aveda een nieuwe generatie permanente haarkleuring, met 96% natuurlijk verkregen ingrediënten. De Full Spectrum Permanent™ Vegan Treatment Hair Colour is een professionele haarkleuring voorzien van een nieuwe exclusieve alkalizer-technologie, een uitgebreid palet van aanpasbare kleuren, een speciaal ontwikkeld pure-fume™-aroma en een nieuwe 100% gerecyclede aluminium tube.

De nieuwe alkalizer technologie:

  • Zorgt voor een suprieure kleurafzetting
  • Garandeert 100% grijsdekking in slechts 30 minuten
  • Geeft een stralende glans en een lange levensduur, zelfs op moeilijk te onderhouden roodtinten
  • Zorgt voor ongelooflijke resultaten met nauwkeurig gekalibreerde tinten
  • Creëert oneindig veel tinten met een groter bereik

Aveda’s Full Spectrum PermanentTM Vegan Treatment Hair Colour biedt ook een uitgebreid palet van aanpasbare kleuren, met opties om te kiezen uit nauwkeurig gekalibreerde(tint)formuleringen, handgemaakt met een unieke mix van kleurstoffen en pH-regelaars voor hoogwaardige kleurresultaten. Coloristen kunnen vrijwel elke kleur creëren met verbeterde tinten voor eindeloze kleurmogelijkheden.

  • Nieuwe Natural Cool-serie: met 60% meer koele kleurstoffen die de onderliggende warmte van het haar neutraliseren en toch op niveau blijven.
  • Nieuwe Natural Natural-serie: extra dekking en koelte voor 100% grijsdekking in 30 minuten.
  • Verbeterde natuurlijke serie: dezelfde toonkwaliteit als de vorige permanente haarkleuring met volledig spectrumTM met uitzonderlijke kleurafzetting en een lange levensduur.
  • Nieuwe en uitgebreide tinten: dezelfde volledige reeks lichte, donkere en pure tinten in een gedurfde nieuwe verpakking plus vier nieuwe tinten voor vereenvoudigde brunette en blonde formuleringen en een puur roze pigment.

Daarbovenop is het Aveda Full Spectrum PermanentTM Vegan Treatment Hair Colour geformuleerd met een nieuwe beschermende botanische oliemix (van gecertificeerd organische avocado-olie, gecertificeerd organische baobabolie en gecertificeerd organische sacha inchi-olie) met duurzaam geproduceerde ingrediënten en 20% meer gewichtloze oliën voor een betere conditie en glans.

Ian Michael Black, Aveda’s Global Artistic Director voor Haircolor, is enthousiast: Zichtbaar rijke, stralende kleuren zonder compromis; 100% grijsdekking in slechts 30 minuten met een beschermende botanische oliemix. Aveda Full Spectrum heeft het allemaal.”

Aveda Full Spectrum PermanentTM Vegan Treatment Hair Color is beschikbaar vanaf februari in de Aveda salons.

Aanverwante artikelen